باسلام ببخشید من یه جفت عروس هلندی دارم (نر و ماده)سن نر ۶ماهه و سن ماده۴ماهه هست امروز که به راه رفتن ماده دقت کردم دیدم لنگ میزنه و یکی از پاهاش رو بلند میکنه و وزنش رو میندازه روی اون یکی پاش (ما خیلی کم از قفس میاریمشون بیرون و مکان زندگیشون هم داخل ساختمون هست و کولر هم همیشه روشنه براشون اگه میشه لطفاً راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر، احتمال ضرب دیدگی در اثر برخورد با اشیاء پیرامون مطرح است، اگر لنگش و عدم وزن گیری ادامه داشت، احتمال آسیب جدی‌تر مطرحدبوده و حتما به دامپزشکی مراجعه کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام من عروس هلندیم دختره و مدفوعش بوی بد میده چکار کنم؟ سلام وقت بخیر احتمالا درگیر عفونت گوارشی هست و باید به دامپزشکی مراجعه کنید تا از مدفوع نمونه برداری و آزمایش ...
تویه سوله ۴۰متری از پرندگان بلدرچین حشره ایی به اسم مایت قرمز اوفتاده برای پاکسازی سوله باید از چه نوع سمی ... سلام وقت بخیر اگر بتوانید سوله را تخلیه کنید، انتخاب های مختلفی برای نظافت وجود دارد که اکثرا ترکیبات ضدعفونی ...
پرنده من ۳ ماه پیش شپش زده. توی این سه ماه من مدام. اسپری شپش. قطره شپش. شستن با آب تنباکو. روغن زدن. همه رو انجام ... سلام وقت بخیر، واقعیت این هست که شما خود درمانی انجام داد‌ه‌اید. هر عارضه یا بیماری ابعاد مختلفی دارد که ...
سلام وقتتون بخیر ببخشید من یک طوطی برزیلی دارم ک از زمانی ک جفتش مرد شروع کرد به زخم کردن خودش تا به الان ک ... سلام وقت بخیر به واسطه از دست دادن جفت، پرنده دچار افسردگی و متعاقبا پرکنی شده است. توصیه به تهیه جفت و معاینه ...