باسلام، من بچه خرگوش گرفتم بهش غذا کاهو می دهم اما من ندیدیم تا به حال دستشویی کنه الان یک روز به نظر من دستشویی نکرده چی کار کنم

سلام وقت بخیر، غذای خرگوش یونجه هست و‌ دادن اینگونه غذا باعث انسداد در سکوم خرگوش میشه و‌ با توجه به اینکه دفع نداشته سریعا به دامپزشک مراجعه کنید.

3.7/5 - (4 امتیاز)
سلام خسته نباشید خرگوش من در بدنش ی حشره سیاه هست و چنتا دونه سیاه روی خزه هاش میشه راهنمایی کنید ک چی هستند ... سلام وقت بخیر، احتمالا وجود آلودگی انگلی پوستی هست. شست و شو پوست برای خرگوش میتونه ضرر داشته باشه. اگر گل ...
سلام من یه خرگوش دارم حدودا چهار ماهشه هروقت بهش کاهو میدیم یدفه انرژی میگیره شروع میکنه به جنب و جوش تا الان ... سلام وقت بخیر لطفا کاهو ‌از رژیم غذاییش حذف بشه
سلام من دو روزه بچه خرگوش خریدم و متوجه شدم پشت گردنش حالت شوره و یا قارچ و در همون نقطه ریزش مو داره مشخصه ... سلام وقت بخیر، احتمال بیماریهای انگلی یا قارچی پوست وجود دارد. از دلایل ساده و پیش پا افتاده تا عوامل عفونی ...
لاک پشتم از صبح چشماش و باز نمی‌کند علل بروز این پدیده چیست؟ سلام وقت بخیر کمبود ویتامین آ