اگه گربه داخل خونه fip بگیره به گربه های تو حیاط سرایت میکنه؟ تماسی خاصی نداشتن با هم به نظرتون مبتلا شدن؟

سلام وقت بخیر، ویروس FIP از جهش داخل بدن ویروس FCoV به وجود می‌آید. FCoV از طریق مدفوع به دهان قابل انتقال است ولی فقط در یک تا سه درصد گربه ها تبدیل به FIP میشود که دلیلشم دقیقا مشخص نیست ممکنه استرس، سوتغذیه، نگهداری تعداد زیادی گربه در یک محل و وجود انگل های داخلی نقش داشته باشد. بنابراین FIP اگه تماسی نباشه بعیده سرایت کنه.

4/5 - (6 امتیاز)
سلام وقت بخیر من یه بچه گربه که مادر نداشت رو آوردم خونه و چند روزه که بهش شیرخشک مخصوص گربه میدم ولی اسهال ... سلام وقت بخیر باید معاینه و بررسی بیشتر صورت بگیرد امکان داره شیر خشک مصرفی بهش نساخته امکان داره دچار ...
سلام خسته نباشید یه بچه گربه پیدا کردم اسهال خونی شده چیکار باید بکنم ؟ مشکلش چیه؟ سلام وقت بخیر، بابد در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنید.
نقطه سفید رنگ در چشم گربه خانگی مشاهده کردم بدون درد و خارش وترشح هست و مثل حالت یک تکه پوسته میباشد سلام وقت بخیر، به جهت بررسی احتمال زخم قرنیه به دامپزشک مراجعه کنید.
چگونه می‌توانیم از فرار حیوان خانگی از خانه یا حیاط جلوگیری کنیم؟ مطمئن شوید که تمام درها و پنجره‌ها به طور ایمن بسته شده‌اند. حتی‌الامکان برای حیوانات خانگی ریزتراشه کار ...