امروز گربه ام رو عقيم كردم و يكسره استفراغ داره،ميتونم اندانسترون بدم؟

سلام وقت بخیر

باید علت استفراغ مشخص بشه
اما یکی از عوارض داروهای استفاده شده در جراحی استفراغ هست
منتها ممکنه همون انداسترون رو هم بالا بیاره
بهتره سرم و اندانسترون تزریقی بگیره

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه گربه دارم چند روز پیش یهویی صورتش تاول زد و صبح که بیدار شدم جایی که صورتش تاول زده بود ترکیده و ... سلام وقت بخیر گاهی لازم هست برای تشخیص دقیق نمونه پوستی اخذ شود جهت بررسی و معاینه دقیق پوستی به دامپزشکی ...
سلام وقتتون بخیر خسته نباشید …ببخشید حدود دوهفته پیش یک بچه گربه را توی خیابون پیدا کردم وآوردمش خونه مرتب ... سلام وقت بخیر اگر غذا فقط مرغ و گوشت خورده باشد احتمال ابتلا به پوکی استخوان هست که در این صورت باید عکس رادیولوژی ...
سلام من دو ماه هست که به یک گربه بیرون غذا میدم و هر روز میبینمش و راحت می‌زاره بهش دست بزنیم. چند روز پیش رو ... سلام وقت بخیر، باید معاینه شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود
گربه من dsh هست و یک سال و شش ماهه و چهار کیلو مولتی ویتامین و مالت( هر دو خمیر هست) چقدر و هر چند وقت یک بار بدم ... سلام وقت بخیر ویتامین هایی از قبیل تاپ تن و.. به صورت روزانه یا یک روز درمیان قابل استفاده هستن خمیر مالت ...