اقا ما گربه زیاد داریم حالا جز گربه های خونه یه سریشون میرن بیرون الان ۳ روزه متوجه شدم یکی از گربه ها چشماش اصلا یه حالت وحشناکی انگار چپ شده کلا پلکاش ۶۰ درصد چشماشو میگیره خیلیم التهاب داره و قرمزه من چک کردم علائم اسیب فیزیکی نداره براش قطره باکتی ماید دارم استفاد میکنم دورشو تازه شروع کردم نمیدونم جواب میده یا نه ولی مشکلش خیلی جدی به نظر میرسه اینم یه مدته بیرونی شده خیلیم جنگیه نمیتونم ببرمش دامپزشکی کسی میتونه کمک کنه حالا یا عکس میگیرم از چشماش براتون ارسال کنم یا حالا هر روشی که فکر میکنین جواب میده لطفا بگید من انجام بدم اگه امکانش هست باهام تماس بگیرید خیلی استرس دارم یوقت دیر نشه اتفاقی بیفته

سلام با قرص‌های آرامبخش میتونید بیارینش برای معاینه

4.2/5 - (4 امتیاز)
سلام گربه من دوهفتشه بعد موقع دستشویی جیغ جیغ میکنه و دستشوییش زرد رنگه ولی ابکی نیستش یکمی شله چیکارش کنم ...
من یک بچه گربه ۳ ماهه دارم. میتونم پوشکش کنم؟ ضرری نداره براش؟ اگه راه بهتری وجود داره که انجام بدم برای اینکه ... سلام وقت بخیر، خیر به جای پوشک باید برای گربه ظرف خاک قرار بدید.
گربه ام دستمو گاز گرفته. چندباری بیرون رفته با با گریه ها خیابونی در تماس بوده باید واکسن بزنم؟ سلام وقت بخیر، به طور کل اگر با گربه های بیرون در تماس هستین بهتر هست واکسن هاری و کزاز را بزنید.
سلام وقت بخیر من نزدیک چهل گربه دارم ولی امسال این گربه ها که بچه به دنیا آوردن هنوز یک ماهشون نشده ویروسی ... سلام وقت بخیر باید نوع دقیق ویروس تشخیص داده شود محل پانسیون باید کامل ضد عفونی و شسته شود جهت دریافت راهنمایی ...