اردک سِنش یک ماهه ، شکلات خورده و بی حال شده ، نمیدونم چیکار کنم حالش داره بد تر میشه لطفا راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر، کافئین و تئوبرومین موجود در شکلات برای پرنده مضر و خطرناک می‌باشد. حتما به دامپزشکی مراجعه شود.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر چهار ماه هست یک عروس هلندی نر دارم الان ۶ ماهشه. هرچی شاه بال سمت چپش میخواد در بیاد و یکم ... سلام وقت بخیر اگر چیدمان و آرایش پرها در بال سمت دیگر عادی و طبیعی هست، قطعا یک مشکلی در بال مورد نظر وجود ...
سلام من یه عروس هلندی دارم تازه خریدم 8 ماهس که امروز وقتی بلند شد جنب و جوش زیادی داشت کمی هم جیغ زد اندازه ... سلام وقت بخیر رفتارهای توصیف شده تا حد زیادی عادی و طبیعی می‌باشند.
سلام وقتتون بخیر من پرندم چند روزه حالش خوب نبود و بردمش دامپزشکی اون بهش داروی انسان داد رفته رفته حال پرندم ... سلام وقت بخیر سبب‌شناسی و اتیولوژی تشنج بسیار پیچیده بوده و نیاز به معاینات دقیق و استفاده از سایر ابزارهای ...
سلام خسته نباشید مرغ عشق من توسط یکی دیگه از پرنده هام نکش کامل کنده شده چیکار کنم ؟ سلام وقت بخیر باید به پرنده جهت تغذیه، سرلاک بدهید، از سوی دیگر جهت مداوا و ترمیم منقار به دامپزشکی مراجعه ...