آیا میشه از شامپو گربه برای سگ استفاده کرد

سلام اگر برند اختصاصی سگ و یا گربه باشد خیر

4.3/5 - (3 امتیاز)
سلام من یه بچه گربه گوشه ی خیابون پیدا کردم حدودا سه یا چهار هفتشه براش شیر خشک تهیه کردم روز اول خورد مدفوع ... سلام وقت بخیر بچه گربه ها از حدود ۳ هفتگی دیگه خودشون میتونن ادرار و مدفوع بکنن یه مقدار با ماساژ شکم و ناحیه ...
سلام سگم دو روز پیش دوتا طوله زاییده یکیش مرده ب دنیا اومد اون یکی هم دو روز بعد مرد ..حالا ۴۸ساعته سگم اب هم ... سلام وقت بخیر، نیاز به آزمایش و سونوگرافی هست
سلام وقتتون بخیر دیشب که خونه خونه نبودیم به چشم سگم باچوب ضربه خورده والان اندازه یک گردو چشمام کبوده یک ... سلام وقت بخیر ساختار چشم باید توسط دامپزشک و ابزار چشم پزشکی معاینه شود تا میزان آسیب تشخیص داده شود
گربه من ۴ ماهشه وقتی خوابه با دماغ تنفس میکشه و صدای سوت میده حس میکنم دماغش کیپ شده و تنفس شکمیش هم یکم بیشتر ...