آیا می‌توانیم به حیوانات خانگی غذای انسانی بدهیم؟

برخی از غذاهای انسانی در حد اعتدال برای حیوانات خانگی بی خطر هستند، مانند گوشت یا سبزیجات پخته شده ساده. اما برخی از غذاهای انسان برای حیوان خطرناک است مثلا انگور، پیاز و شکلات. لیست غذاهای سمی برای حیوانات را جستجو کنید.

4/5 - (2 امتیاز)
سلام ، ما دو تا بچه گربه خیلی کوچولو وسط خیابون پیدا کردیم بعد فهمیدیم که مادر این گربه ها اونا رو توی حیاط ... سلام وقت بخیر، باید سنشون رو ببینیم چقدره تا توصیه های لازم انجام بشه
خسته نباشید ما یه سگ اومد داخل خونه چند روز میگذره صاحبش نیومده یه خال مانند رو سرشه باید چکار کنم که درس ... سلام باید توسط دامپزشک چک بشه
سلام چشم راست گربه ام خط اشکش و بالای پلکش موهاش ریخته اون یکی چشمش فقط یکم خط اشک و چشم راستشو خوب نمی‌تونست ... سلام وقت بخیر قطره اشکی مصنوعی هر ۶ ساعت تا ۵ روز استفاده کنید
سلام گربه من برای بالا بودن انزیم کبدی یه داروی ترکیبی مصرف میکنه که هر دوازده ساعت باید نیم سی سی دارو دریافت ... سلام وقت بخیر، بستگی به نوع دارو دارد. در صورت بروز علائم غیرعادی به دامپزشک مراجعه شود.