آیا بیمارستان پذیرش بیمار جدید دارد؟

بله. بعد از خاتمه همه گیری کوید19، بیمارستان مانند گذشته پذیرای بیماران جدید می باشد.
3.2/5 - (4 امتیاز)
سلام سگ من حامله است بردیمش پیش دامپزشک گفت یک هفته دیگه احتما زایمان کنه ولی هیچ نشانه ای از بارداری نداره ... سلام و وقت بخیر برای تشخیص قطعی حاملگی باید عکس رادیولوژی و سونوگرافی انجام بشه گاهی به علت کم بودن تعداد ...
سلام وقت بخیر ببخشید قرص ملوکسیکام انسانی تجویز شده برای پرندم میخواستم سئوال کنم قرص را به چه شکل و چند روز ... سلام وقت بخیر ملوکسیکام انسانی برای پرندگان قابل اجرا می‌باشد فقط دوز مصرف باید دقیق تجویز شود و بهتره ...
سلام میخواستم بپرسم آیا اشعه رادیو لوزی از حیوانات دام کوچک مثل سگ و گربه برای انسان مضره ؟ اگر درب اتاقی که ... سلام وقت بخیر، بله اشعه به انها هم می رسه ولی چون میزان اشعه مورد استفاده برای سگ و گربه با انسان متفاوت هست ...
سلام اگه یه گربه ۴ سال پیش یه گاز سطحی بگیره و خونم نیاد چی میشه من برا بچم نگرانم بعد ۴ یا ۵ سال به من گفته لطفا ... سلام وقت بخیر، مشکلی پیش نمیاد نگران نباشین