آیا برنج برای پرندهگان خوب است

سلام وقت بخیر

برنج میزان کربوهیدرات و نشاسته بالایی دارد لذا در درازمدت موحب افزایش وزن، کبد چرب و چاقی می‌شود، از این رو بطور محدود قابل استفاده است، همچنین برنج قهوه‌ای نسبت به برنج سفید مناسب‌تر است و باید بدون نمک و روغن باشد.

1/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشید من الان نزدیک 20 روزه عروس هلندی خریدم 3 ماهه خریدم ولی اصلا صداش در نمیاد یا جیک جیک نمیکنه ... سلام وقت بخیر احتمالا بخاطر جابجایی دچار استرس و مشکلات آن می‌باشد، باید مدتی صبور باشید در نگهداری از ...
پای کبوتر شکستگی ونرم شده میشه راهنمای کنید چجوری خوبش کنم سلام وقت بخیر شربت کلسیم و قطره مولتی ویتامین استفاده کنید و قطعا به دامپزشک مراجعه کنید.
سلام من یه عروس هلندی سه ماهه دارم از وقتی سرلاکی بود خودمون بزرگش کردیم خیلی عادیو شیطون و دستی بود بعد از ... سلام و وقت بخیر با توجه به توضیحاتی که دادید بهتره که از پر های افتاده عکس و فیلم با کیفیت ارسال کنید چون آیتم ...
سلام من یه اردک دارم کوچیکه یه سه چار روزه که نمی تونه راه بره و پای چپش باد کرده من باید چیکار کنم دلم براش ... سلام وقت بخیر، احتمالا پا دچار ضرب دیدگی و از سوی دیگر جیره غذایی حاوی مقادیر کافی از مینرال‌ها مثل فسفر و ...