آیا اگه اردک ۳-۴ماهه زمان تمیزکردن پرهاش با منقار چندتا پر بریزه نرماله و مشکلی نیست؟

سلام وقت بخیر، پرآرایی در همه پرنده ها وجود داره و نشانه سلامت و حال خوب پرنده هستش.معمولا در طول پروسه پرآرایی مثل انسان که شانه به مو میکشد و تارهای موی از بین رفته دچار ریزش بشه، در پرنده ها هم ممکنه تعدادی پر البته معدود و انگشت شمار از بافت بدن جدا بشه، اگر حجم پرها زیاد و الگوی ریزش هم به صورت کانونی در یک ناحیه مثل سکه باشه احتمالات دیگری هم مثل بیماری های پوستی یا برخی از مسمومیت ها که در پرندگان آبزی مثل اردک و غاز و امثال اینها مشاهده میشه.

4.1/5 - (7 امتیاز)
سلام آقای دکترخوبین یه قناری دارم زیر چشمش خیلی باد کرده آمده بالا حتی زخمش زده بالایی چشمش چرک‌خشک‌ کن دادم ... سلام وقت بخیر قطره آنتی بیوتیک و پماد چشمی مثل سیپلکس و تتراسایکلین استفاده و به دامپزشک حتما مراجعه کن ...
سلام عروس هلندیم یک ماهو نیمش هست الان دوروزه همش کف قفس هستش و چشمانش هم همش میبنده سلام وقت بخیر پرنده شما شدیدا بیمار و ناخوش احوال هست، قطعا به دامپزشکی مراجعه نمایید.
سلام من عروس هلندیم دختره و مدفوعش بوی بد میده چکار کنم؟ سلام وقت بخیر احتمالا درگیر عفونت گوارشی هست و باید به دامپزشکی مراجعه کنید تا از مدفوع نمونه برداری و آزمایش ...
سلام وقتتون بخیر ببخشید من یک طوطی برزیلی دارم ک از زمانی ک جفتش مرد شروع کرد به زخم کردن خودش تا به الان ک ... سلام وقت بخیر به واسطه از دست دادن جفت، پرنده دچار افسردگی و متعاقبا پرکنی شده است. توصیه به تهیه جفت و معاینه ...