بخش حیات وحش بیمارستان دامپزشکی مرکزی تهران

بیمارستان دامپزشکی مرکزی

بیمارستان مرکزی سال‌هاست که در زمینه امدادرسانی و درمان حیوانات حیات وحش و نامتعارف به ارائه خدمات می‌پردازد. کمیت و کیفیت مناسب این خدمات منجر شده است که از سال ۱۳۹۰ این مرکز به عنوان یکی از مراکز معتمد سازمان حفاظت از محیط زیست شناخته و به یاری حیات وحش آسیب دیده کشور بشتابد که حتما با نام برخی از آن‌ها آشنا هستید. «پیروز» یوزپلنگی که نماد میل به زندگی و مقاومت بوده و همچنین «امید البرز» خرسی که به دلیل تصادف با خودرو دچار ضربه مغزی شده بود دو مورد از این حیوانات هستند. همکاران ما در این بخش دارای تجربه بالا در بیماری‌ها و درمان آن‌ها در انواع گونه‌های گوشتخوار، نشخوارکننده، خزنده و پرنده می‌باشند. این بخش آمادگی دارد تا به باغ وحش‌های کشور، باغ وحش‌های خانگی (مجوزدار) و حیوانات ارجاعی خدمات تشخیصی، پیشگیری و درمانی ارائه دهد.
بخش حیات وحش بیمارستان دامپزشکی مرکزی تهران

بیمارستان دامپزشکی مرکزی تهران