وقت بخیر تا چند وقت بعد واکسن هاری در بدن انسان ایمن است اگر گربه گاز بگیرد

سلام وقت بخیر، در انسان در اولین گزش توسط حیوان مشکوک ، در روز ۰، ۳ ، ۷، ۱۴ و ۲۸ باید واکسن بزنه و سرم هاری هم تزریق بشه و در صورت گاز گرفتگی های بعدی توسط حیوان مشکوک فقط در روز های ۰ ، ۳ و ۷ تزریق واکسن و در صورت شدت ، ممکنه سرم هم تزریق بشه

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام وقت بخیر من یک جفت مرغ عشق دارم چند وقتی هست چوب لونه شون رو می‌کنند من حتا چند تا اسباب بازی براشون تهیه ... سلام وقت بخیر بنظر میاد که پرنده‌های شما به چوب لانه علاقه بیشتری نسبت به اسباب بازی دارند.
سلام ببخشید مصرف قرص ملوکسیکام انسانی برای پرنده اشکالی نداره؟دامپزشک برای التهاب مفاصل پرنده ام تجویز کرده ... سلام وقت بخیر قابل استفاده می‌باشد ولی از نظر مدت زمان مصرف ملاحظات خاص دارو لحاظ گردد.
آیا مکمل های کلسیم و مولتی ویتامین برای توله ها مفیدند؟ در صورت بیماری یا کمبود دامپزشک این مکمل ها را تجویز می‌کند. اما تا وقتی حیوان جیره غذایی کاملی دارد نباید ...
آیا بیمارستان پذیرش بیمار جدید دارد؟ بله. بعد از خاتمه همه گیری کوید19، بیمارستان مانند گذشته پذیرای بیماران جدید می باشد.
مشاهده همه سوالات