علائم درد در گربه ها را بشناسید

بروزرسانی 23, مهر 1403
بروزرسانی 23, مهر 1403

علائم درد در گربه ها را بشناسید

گربه‌ها نیز مثل ما انسان‌ها گاهی درد را تجربه می‌کنند؛ اما گربه‌ها به طور غریزی درد را پنهان نگه می‌دارند و علامت واضحی بروز نمی‌دهند. همین مسئله موجب می‌شود تشخیص درد و بیماری توسط صاحب گربه دشوار شود. به همین علت باید علائم درد در گربه ها را بشناسید و مراقب رفتارهای غیرمعمول آنها باشید. در این مطلب به بررسی این علائم و رفتارهای غیرطبیعی می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

علامت درد در گربه ها

برخی از تغییرات رفتارهای روزانه و حتی تغییر در حالات چهره می‌توانند سرنخ خوبی برای پی‌بردن به درد و عامل ناراحت‌کننده گربه‌ها باشد. در این بخش تمام این علامت‌ها را بررسی خواهیم کرد.

• بی‌قراری

ممکن است گربه مدام راه برود و نتواند جای مناسب و راحتی برای استراحت‌کردن پیدا کند.

• پنهان‌شدن

گربه‌ها وقتی که درد دارند، دوست دارند پنهان شوند و کمتر در معرض دید بقیه باشند.

• بی‌نظمی الگوی خواب

درد باعث می‌شود بعضی از گربه‌ها بیش از حد بخوابند و برخی دیگر نتوانند خوب و کافی بخوابند.

• تغییر حالت چهره

حالت چهره خشمگین با چشم‌های نیمه‌باز یکی از علائم حضور درد است. گربه ممکن است چشم‌هایش را ببندد یا خیره شود، گوش‌هایش را کاملاً صاف و کشیده به طرفین بچرخاند یا دهان و بینی‌اش سفت‌تر از همیشه به نظر برسد.

• پرخاشگری بی‌دلیل

یکی از علائم درد در گربه ها ابراز خشونت نسبت به رفتارهای عادی شما و اتفاقات معمولی روزانه است.

• بی‌میلی نسبت به بازی و جنب‌وجوش

اگر گربه شما نسبت به بازی و جنب‌وجوش میل و رغبتی نشان نمی‌دهد و دوست دارد تنها باشد، ممکن است در حال رنج‌بردن از درد باشد.

• میو کردن مداوم و زوزه مانند

گاهی به حدی درد شدید است که گربه شروع به سروصداهای زوزه مانند می‌کند.

• کاهش اشتها

هنگامی که گربه از درد رنج می‌برد، میلی به غذاخوردن نخواهد داشت.

• اجتناب از برقراری ارتباط

اگر تلاش می‌کنید مثل همیشه گربه را نوازش کنید و در آغوش بگیرید؛ اما با مقاومت و پرخاش او مواجه می‌شوید، این نشانه را به‌عنوان علامت درد نادیده نگیرید.

نکته مهم

اگر علائم درد در گربه ها را تشخیص دادید و به وجود درد پی بردید، به‌هیچ‌وجه خودسرانه داروی مسکن برای او تجویز نکنید. داروهای مسکن باید تحت‌نظر دامپزشک مصرف شوند و از مصرف مسکن‌های انسانی مانند استامینوفن برای گربه‌ها اکیداً خودداری کنید. به‌محض اینکه متوجه علائم درد شدید، گربه را نزد دامپزشک ببرید تا بهترین اقدام برای درمان در نظر گرفته شود.

گربه‌ها موجودات عجیبی هستند. آن‌ها نسبت به کوچک‌ترین تغییرات محیط حساس هستند و واکنش‌های شدیدی نشان می‌دهند؛ اما وقتی که این موجودات حساس با درد مواجه می‌شوند، به طور غریزی گوشه‌گیری و تنهایی را انتخاب می‌کنند. گربه‌ها سعی می‌کنند علائم درد را پنهان کنند و این مسئله موجب دشواری تشخیص درد می‌شود. در این مطلب علائم درد در گربه ها را بررسی کردیم. تمام این علائم باهم بروز نمی‌کنند و در صورت مشاهده هر کدام از آن‌ها باید سریعاً از دامپزشک کمک بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)
no post select