یک خرگوش دوماهه دارم.. الان نگاه کردم دیدم ادرار خون کف قفسشه دلیلش چی میتونه باشه؟

سلام وقت بخیر، وجود خون در ادرار حاکی از مشکلات مثانه و رحم باشه. همچنین ضربه نیز میتونه چنین مشکلی ایجاد شه. ابتدا باید معاینه بشه و تشخیص نهایی داده بشه تا درمان مناسب انجام بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه خرگوش لوپ ۵ ماهه دارم که جدیدا یه زخمهایی ار دستش شروع شد که به پا و نوک گوشها و بینیش هم رسیده و ...
سلام من یک همستر دارم ۱ سال و ۶ماهه چند روزیه که ی دانه در نزدیکی دهانش زده و امروز ان را زخم کرده ولی زخم چرک ... سلام وقت بخیر، در همستر ۲ ته کیسه در دو سمت گونه قرار داره که محل ذخیره غذاست. در بعضی موارد مثل افزایش سن ممکنه ...
سلام ، خرگوش لوپ ما امروز 4 بچه کرده، ولی بهشون شیر نمیده سلام وقت بخیر، احتمالا غلظت هورمون پرولاکتین در خون مادر به حد کافی نرسیده، سعی کنید سینه های مادر را با دوشش ...
خرگوش من از چشماش اشک میاد ایا این یک بیماری ؟ایااصلا خرگوشا اشک میریزن یا این غیر طبیعی ب هرکی میگیم باورنمیکنه ... سلام وقت بخیر بستگی‌به نوع ترشح سن و‌شرایط محیطی و تغذیه میتونه موضوع‌مهمی باشه مثل موضوع آلرژی و بلند ...