یه سگ هار داخل ساحل سگمو گاز گرفت یکم زخم شده شکمش سگم واکسن هاری خورده و 2سالشه آیا خطری تحدیدش میکنه؟

سلام وقت بخیر

بله اگر سگ هار بوده باشه سریعا به دامپزشکی مراجعه کنین
خودتون هم با سگتون تماس مستقیم نداشته باشین

یک امتیاز ثبت کنید
من سگم نژادش شیتزو مالتیزه یه سالشه چشاش خیلی آب میده و جلو چشاش قرمز میشه براس پد مخصوص چشم گرفتم درست نشد ... سلام وقت بخیر عفونت چشم و پلک ها انواع مختلفی داره و معمولا اسپری تجویز نمیشه باید توسط دامپزشک علت اولیه ...
با سلام قرص کتوکنازول برای سگ ژرمن چه مقدار توصیه می‌شود.سپاسگزارم سلام وقت بخیر ۵ میلی گرم پِر کیلوگرم هر ۲۴ ساعت
سلام یه توله سگ مدتی از خیابون پیدا کردم اوردمش خونه رسیدگی کردم الان بزرگ شده ..نتونستم ببرمش دامپزشکی چون ... سلام وقت بخیر، برای تشخیص نژاد باید عکسی از سگ دیده شود. سگ های خیابان اغلب نژاد بومی یا میکس دارند. به طور ...
سلام خسته نباشید به سگ خونگی داریم نژاد سگ اشتمیز المان هست سگ ما چندوقتی هست به ریزش شدید مو دچار شده و واکسن ... سلام وقت بخیر واکسن زدن و ضد انگل خوردن به ریزش یا رویش مو ها ارتباط چندانی نداره خارش به همراه ریزش موها ...