یه جوجه مرغ دارم امروز دیدم چشمش بسته س و نمیتونه باز کنه علتش چیه و چیکار باید بکنم؟🥲

سلام وقت بخیر

احتمالا یک عامل عفونی باعث بروز التهاب و عوارض در ناحیه سر، صورت و چشم شده است، از آنتی‌بیوتیک چشمی استفاده شود و حتما به دامپزشکی مراجعه شود.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر من تازه یک عروس هلندی خریدم و رام نیست میخوایم عوضش کنیم و یه عروس هلندی دستی بگیریم آیا برای ...
عروس هلندیم افسرده شده و اصن شاد نیست خیلی گازم میگیره و در خدی که خون بیاد بیشتر ساکت و رو دست نمیاد راهنماییم ... سلام وقت بخیر، رفتارهای مطرح شده به دلیل ورود به فصل تولید مثل و متعاقبا قلیانات هورمونهای جنسی می باشد. بهتر ...
خروس لاری دارم که له له میزنه وهنگام له له زدن خر خر می‌کنه وادسه می‌کنه وخرخرش بند میاد بعد چند دقیقه دوباره ... سلام وقت بخیر جای پرنده گرم و دارای گرد و غبار هست و قطعا تلاش در جهت خنک کردن پرنده و مرطوب کردن فضا جهت کاهش ...
سلام مرغ مینام کش مو خورده نسبتا کوچیک هس کش مو باید چیکارش کنم بهش روغن زیتون هم دادم ولی دفع نکرده سلام وقت بخیر، قطعا توصیه به معاینه توسط دامپزشک پرندگان و اخذ عکس رادیولوژی می‌گردد ولی با توجه به اینکه ...