یه جوجه عروس هلندی دو هفته ای دارم که پدرش خاکستری هست و مادرش زرد یه جوجه به دنیا اوردن نوک پایینش از نوک بالایی خیلی بزرگتر و پهن تر هست طوری که نوک بالا توی نوک پایین گیر میکنه و دیگر مامان و باباش هم بهش غذا نمیدن

سلام وقت بخیر، منقار پایین بایذ اصلاح و کنترل بشه و هر دو فک بالا و پایین در تراز صحیح قرار بگیرد.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام یه مدت هست کبوتر هام مریض شدن و امروز یه دونه بچه کبوترچشماش باز نمیکنه غذا نمیخوره بهش که میدیم نمیتونه ...
سلام من یک راهب گرفتم نر هستی یک پاش انگشت اخر یک انگشت اخرو نداره انگشت وبقلش ناخن نداره ولی میتونه پا شو ...
سلام خسته نباشید مرغ عشق من توسط یکی دیگه از پرنده هام نکش کامل کنده شده چیکار کنم ؟ سلام وقت بخیر باید به پرنده جهت تغذیه، سرلاک بدهید، از سوی دیگر جهت مداوا و ترمیم منقار به دامپزشکی مراجعه ...
سلام ببخشید من پرنده ام بی حال است و داره بد تر میشه وداره میمیره می‌شود برای درمانش راهنماییم کنید سلام وقت بخیر، گزارشات ارائه شده بسیار کلی بوده و از سوی دیگر برای شرایط اورژانسی قطعا نیاز به تجهیزات بیمارستانی ...