یه جوجه اردک دارم. در انتهای دو طرف نوکش زائده زگیل مانند در اومده و داره بزرگتر میشه. این چی هست؟ آیا قارچ یا بیماریه؟ چیکار باید کرد؟

سلام وقت بخیر

احتمالا درگیر با آبله هست، از پماد آسیکلویر برای زوائد استفاده و جهت عفونت ثانویه حتما به دامپزشک مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر من یک عروس هلندی دارم بعد یهو لایه بال یه چیزی شبیه به مگس دیدم و هر کاری می کنم در نمیاد چسبیده ... سلام وقت بخیر پودر پروپوکسور رو و بین پرها اجرا بشود.
با سلام خدمت شما عزیزان پای بلدرچین من شکسنه ، آتل بستیم .اما نمیدونم جهتش چطوری باید باشه ک پاهاش درست بگیره ... سلام وقت بخیر برای تشخیص وضعیت شکستگی و نحوه تثبیت موضوع، انجام رادیولوژی ضروری می‌باشد ولی به عنوان یک ...
سلام من یک مرغ مینای ۳ ساله دارم الان ۳ روزه که خیلی بی حاله همش کف قفس و اینور اونور میشینه و دهنش مداوم بازه ... سلام وقت بخیر احتمالا یک مشکل یا بیماری تنفسی مطرح می‌باشد. توصیه به مراجعه حضوری و معاینه بالینی می‌ش ...
سلام وقت بخیر جوجه مرغ من چند روزیه بال هایش آویزونه ،همش میفته ،مدفوعش لکه ها قرمز داره ،بیرون هم میبرمش ... سلام وقت بخیر اگر لکه‌های قرمز در مدفوع به رنگ خون و مشابه آن باشد، نشانه‌ای از یک عفونت گوارشی یا آسیب ...