گربه dsh ماده دارم که 13 جولای فحل شد و بعد از 9 روز فحلیش تموم شد ولی دو روز پشت هم روزا کامل می‌خوابید و شبا میرفت جلوی در ورودی خونه سروصدا میکرد و یه جورایی زوزه میکشید. بعد یه روز فرار کرد رفت بیرون دستش رو تو حیاط زخمی کرد برای همون تقریبا ده روز پانسیون بودش وقتی که آوردمش تحت تاثیر دارو حالش خوب بود ولی دیشب دوباره شروع کرد رفت جلوی در ورودی و سروصدا و زوزه میکشید. این کارش بخاطر چیه؟ دوست داره از خونه بره بیرون؟ یا هنوز فحل هستش ؟ علاوه بر اون دیشب مدام دوست داشت سرشو ناز کنم و باسنش بزنم حتی باسنش رو بالا می آورد

سلام و وقت بخیر

بچه فحل هست و باید عقیم بشه
گربه ها در فصل فحلی که در بهار و تابستان هست ، همیشه فحل هستند و باید برای بهتر شدن علایم و صدا کردن و زوزه کشیدن و از خونه فرار کردن ، عقیم بشن

یک امتیاز ثبت کنید
آیا می‌توانیم به حیوانات خانگی غذای انسانی بدهیم؟ برخی از غذاهای انسانی در حد اعتدال برای حیوانات خانگی بی خطر هستند، مانند گوشت یا سبزیجات پخته شده ساده. اما ...
گربم 5 ماهشه چهار روزه که یه طرف دهنش عفونت کرده و چرک داره نمیدونم چرا اینجوری شده اولا غذا میخورد ولی الان ... سلام و وقت بخیر باید حتما توسط دامپزشک معاینه بشه و تخت بی هوشی عفونت تخلیه بشه ممکنه تعدادی از از دندان ...
سلام وقت بخیر یه گربه ۴ ساله دارم که از حدودا یه ماه پیش از چشمش و بینیش ترشحات و خون میومد و چشمش ورم کرده بود ... سلام وقت بخیر احتمالا عفونت تنفسی ایجاد شده و باید آنتی بیوتیک خوراکی یا تزریقی مصرف کنه با توجه به شدت ...
سلام وقت بخیر. اگه شربت استئوکر همراه با شیر خشک ترکیب بشه و به بچه گربه داده بشه در جذب کلسیم مشکلی ایجاد ... سلام و وقت بخیر، شربت استئو کربا توجه به وضعیت بدنی باید تجویز بشه لطفا با دامپزشک مشورت بفرمایید