گربه ی من (نر عقیم نشده) حین ناخن گیری اون یکی گربه ام (ماده عقیم شده) میره کنارش و نگاش میکنه یهو ماده بهش حمله میکنه یه دعوا وحشتناکی بینشون پیش میاد طوری که خودمون شدیدا زخمی شدیم. از اون پس گربه ماده ام اصلا از اتاق بیرون نمیاد اگر هم بیاد باید مطمئن بشه گربه نر توی باکس زندانی شده جند بار تلاش کردیم درستشون کنیم ولی گربه ماده ام خرناس میکشه و دندون بهش نشون میده و در نهایت اگر جلوشون و نگیریم ب هم حمله میکنن تروخدا بگید چیکار کنم 40 روزه اسیر این 2تا گربه ام و از زندگیم افتادم. ممنونم

سلام وقت بخیر، گربه نر اگر عقیم بشه ممکنه در چند ماه آینده شاهد کمی بهبود رفتار باشیم. اما به طور کلی اگر گربه در سن ۲ الی ۵ ماهگی اجتماعی شدن رو یاد نگیرن ، به ندرت میشه در سن های بالاتر اجتماعی شون کردن

4.2/5 - (4 امتیاز)
گربه تو کوچه مون چشمش عفونت کرده بود چرک میداد  منم آوردمش تو پارکینگ بمونه براش قطره سیپلکس ریختم چند روز ... سلام وقت بخیر، اگر دوز دارو مناسب را دریافت نکند علائم مجددا باز میگردد. ممکن است نیاز باشد علاوه بر قطره دارو ...
سلام وقتتون بخیر یه سوالی داشتم ما یک گربه ی واگذاری اسیب دیده ی ۶ ماهه ی پرشین کت حدود ۴ روزه که گرفتیم و دیروز ... سلام وقت بخیر، حتما گربه کوچکتر را در اتاقی مجزا نگه داری کنید و تا زمانیکه جرب گوش و قارچ پوستی بهبود نیافته ...
سلام چند روز پیش یه گربه باردار اومد تو حیاطمون سنگینه و به سختی راه میره اشتهاش خوبه و به نظافتشم میرسه ولی ... سلام وقت بخیر احتمال دارد نزدیک زایمان باشد در صورت ادامه داشتن این شرایط به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام من یک گربه دارم متوجه شدم امروز روی گوشش دیدم که یه بخشیش سیاه شده و موی ان بخش ریخته و یکم قرمزه سلام وقت بخیر، باید معاینه بشه ممکنه قارچ یا انگل باشه