گربه پنج ماهه ای که تازه از خیابون نجات دادیم انگل داره مامانم میخواد بندازتش بیرون😭 انگل ها توی مدفوعش و اطراف مقعدش هستند کرم های گرد و سفید رنگ توروخدا کمک کنین چه دارویی براش بگیرم شهرمون دامپزشکی نداره که ببرمش

سلام وقت بخیر

روزانه به مدت ۵ روز هر ۲۴ ساعت به میزان یک چهارم قرص مبندازول ۱۰۰ مصرف بشه
سپس دوهفته بعد دوباره ۵ روز همین میزان تکرار بشه
از داروخانه انسانی راحت پیدا میشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام یه بچه گربه پیدا کردم حدودا ۵ هفتش باید باشه چون دندون داره بهش هر چیزی میدم بخوره تا میخوره بلافاصله ... سلام وقت بخیر یه سری مشکلات مادرزادی در بچه گربه ممکنه اتفاق بیوفته از قبیل megaesophagus یا vascular ring anomaly که باید ...
سلام برای مهاجرت به عمان حتما باید آزمایش تیتر هاری انجام بشه؟ سلام وقت بخیر بله تیتر هاری نیاز هست
سلام توروخدا بهم جواب بدید. گربم ۲ سالشه دیروز از بالکن از ۴ طبقه افتاد پایین . سقف دهنش از داخل ی خط عمیق شکاف ... سلام وقت بخیر، بله این موضوع رو بهش شکاف کام میگن و حتما باید جراحی بشه و با جراحی خوب میشه نگران نباشین
سلام خسته نباشید من یک گربه رها شده تو خیابون پیدا کردم داخل دهنش افت سفید زده و غذا نمیخوره ایا دارو داره ... سلام وقت بخیر، باید از نزدیک ویزیت شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود.