گربه من چند روز بی قرار و اسحال چک کردم جاییش درد نمی کنه استفراق و تحوه یا خون در متفوعش وجود ندارد کم غذا نشوده و از وقتی الیاف اسکرچرش تغییر دادم و و اسکرچرش درست کردم این طور شده الیاف و یا همون کانوایی که ازش استفاده کردم تو پت شاپ ها دیدم برای اسکر چرا گربه ها استفاده می کنند خیلی گربم الان نیاز به توجه داره و به اشتباه لوس تر شده و همش دلش می خواد بازی کنم با هاش غذا سی که بهشم می دم دو نوع غذای تر و دو نوع غذای خوشک تازه گربم اقلیم شده برای همین غذای گربه اقلیم شده بهش می دم اما چون می ترسیدم اسهال بشه دارم آروم آروم جای گذین می کنم و غذای ترشم یکی یک کنسرو اون یکی هم خودم براش پختم که توش مرغ و کدو و هویج داره که بدون نمک ادویه و فقط آب خوالی آب پز کردم که این دستور از دامپزشکی گرفتم بهش یک دونه قرس جلبک اسپرولینا با همراه مالت بهش می دم که مالت جلبک به همراه یک کمی اندازه یک قاشق غذا خوری غذای تر قناتی می کنم و بهش می دم و این روتین غذایی برای همیشست و تغییر درش ایجاد نشده

سلام وقت بخیر

اسهال ممکن هست به دلیل رژیم غذایی و خوردن تشویقی یا غذا یا چیز های جدید از روی زمین اتفاق بیفتد
اما برای تشخیص دقیق عامل اسهال و تجویز دارو باید به دامپزشک مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر من به یه گربه خیابونی رسیدگی‌میکنم چند روزیه خیلی میخوابه تا شب میخوابه شب بیدار میشه میره ... سلام وقت بخیر باید سونوگرافی شکم و آزمایش خون انجام شود
سلام خسته نباشید دیروز ساعت ۱۲ ب گربم شیرش رو دادم کامل و قشنگ خورد ولی از دیروز تا الان هیچی نخورده بردمش ... سلام وقت بخیر تا ۱۲ ساعت بهش چیزی ندید بخوره و سپس در حجم کمتر غذاش رو شروع کنید اگر بی اشتهایی و استفراغ ...
سلام وقتتون بخیر. گربه ام یه هفته است هر روز کلی عطسه میکنه. حالش خوبه مشکل دیگه ای نداره ولی وقتی یه چیزی بو ...
قبل از بیهوش کردن حیوان برای هر اقدام پزشکی چه آزمایش‌هایی از آنها گرفته می‌شود؟ آزمایشاتی که ممکن است قبل از بیهوشی برای حیوان خانگی شما لازم باشد، معمولاً به وضعیت سلامتی عمومی حیوان و ...