گربه غیر خانگی، حدودا چند ماهه درگیر عفونت چرکی دندان شدن، پوزه شون متورم شده، راهنمایی بفرمایید چه دارویی نیاز هست براشون، نگران وضعیتشان هستم.

سلام وقت بخیر

احتمالا خیلی زیاد آبسه تشکیل شده
مه باید توسط دامپزشک و تحت بی هوشی تخلیه بشه
تجویز آنتی بیوتیک باید با معاینه دقیق حیوان توسط و وضعیت و مقدار عفونت تجویز بشه

5/5 - (1 امتیاز)
سلام بچه گربه من نمیتونه شیر بخوره ظرف شیر که جلوش میزارم اصا لب نمیزنه فقط با شیشه شیر مبخاستم ببینم این تا ... سلام وقت بخیر، معمولا تا ۱- ۱/۵ ماهگی ممکنه به کمک جهت شیر خوردن نیاز داشته باشن
سلام گربه ماده من ۴ساله وازنوع دی ا س اچ هاست.چندوقت پوست داخل وروی گوشش یک حالت جوشهای چسبیده بهم که اندازه ... سلام وقت بخیر جهت تشخیص دقیق باید از نزدیک ویزیت شود و نمونه گیری صورت بگیرد ولی برای ارسال عکس میتوانید ...
وقت بخیر.متاسفانه یه بچه‌گربه ای زیر ماشینم رفته بود،منم متوجه نشدم و از رو پاش رد شدم و پاش شکسته،خیلی ناراحتم ... سلام وقت بخیر عکس رادیولوژی انجام بشه و سپس جراحی
سلام دو تا بچه گربه توی پارکینگ هست ،یکیشون درست نمیتونه غذا بخوره و تو حالت عادی سرشو کج میگیره و بعضی موقع ... سلام وقت بخیر لطفا جهت معاینه عصبی به دامپزشک متخصص اعصاب مراجعه بفرمایید مشکلاتی از قبیل هیدروسفالی و ...