گربه تو کوچه مون چشمش عفونت کرده بود چرک میداد  منم آوردمش تو پارکینگ بمونه براش قطره سیپلکس ریختم چند روز عفونتش خوب شد ولی الان دیدمش تو کوچه باز چشمش ورم کرده و چرک میده

سلام وقت بخیر، اگر دوز دارو مناسب را دریافت نکند علائم مجددا باز میگردد. ممکن است نیاز باشد علاوه بر قطره دارو خوراکی نیز مصرف کند. لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید.

3/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر من یه گربه از سن دو هفتگی از حیاط همسایه پیدا کردم و در خانه نگه داری میکنم، الان تقریبا پنج ماهش ... سلام وقت بخیر برای هزینه ها لطفا با بیمارستان دامپزشکی تماس بگیرین
سلام خسته نباشید گربم بیرون از ظرف خاکش مدفوع و ادرار انجام میده روز اولی که آوردمش توی خاکش دسشویی میکرد ... سلام وقت بخیر، ممکن است به دلیل عفونت ادراری ، و سوزش ، و درد ناشی از ادرار کردن باشد. لطفا فورا به دامپزشک ...
سلام از چند روزگی میتونم گربمو بشورم؟الان زیر 20روزشه سلام وقت بخیر سن خاصی مطرح نیست فقط به افت دما حساس هستن بعد از ۴۰ روزگی بهتره
سلام خسته نباشید گربه من یک طرف گونه اش ورم کرده ولی سرحاله و غذاش خوبه ولی مثل قبل جنب و جوش نمیکنه دلیلش ... سلام وقت بخیر ممکن هست دچار عفونت دندان و لثه شده باشد لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی از ناحیه فک و معاینه دقیق ...