گربه ام دستمو گاز گرفته. چندباری بیرون رفته با با گریه ها خیابونی در تماس بوده باید واکسن بزنم؟

سلام وقت بخیر، به طور کل اگر با گربه های بیرون در تماس هستین بهتر هست واکسن هاری و کزاز را بزنید.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر. گربه ام یه هفته است هر روز کلی عطسه میکنه. حالش خوبه مشکل دیگه ای نداره ولی وقتی یه چیزی بو ...
سلام وقت بخیر یه گربه ۴ ساله دارم که از حدودا یه ماه پیش از چشمش و بینیش ترشحات و خون میومد و چشمش ورم کرده بود ... سلام وقت بخیر احتمالا عفونت تنفسی ایجاد شده و باید آنتی بیوتیک خوراکی یا تزریقی مصرف کنه با توجه به شدت ...
سلام گربه من دوهفتشه بعد موقع دستشویی جیغ جیغ میکنه و دستشوییش زرد رنگه ولی ابکی نیستش یکمی شله چیکارش کنم ...
سلام وقتتون بخیر یه سوالی داشتم ما یک گربه ی واگذاری اسیب دیده ی ۶ ماهه ی پرشین کت حدود ۴ روزه که گرفتیم و دیروز ... سلام وقت بخیر، حتما گربه کوچکتر را در اتاقی مجزا نگه داری کنید و تا زمانیکه جرب گوش و قارچ پوستی بهبود نیافته ...