گربه‌ی من ۵ ماهشه مقعد و بدنشون لیس نمیزنه، دود دهنش زخمای عجیبی داره یه ماهه و گاهی مخصوصا بعد از غذا و موقع نوازش سرفه‌ی خشک می‌کنه اما وقتای دیگه اصلا. حالیم خوبه و دائما درحال بازیه ولی همچنان این علائم رو داره.

سلام و وقت بخیر

باید حتما توسط دامپزشک معاینه بشه تا علت دقیق مشخص و برطرف بشه و در صورت لزوم دارو مصرف کنه
اگر در منزل دود عود و اسفند و سیگار قلیان هست حذف بشه
همچین گل و گیاه

4/5 - (1 امتیاز)
سلام گربه من بچس همش خوابه خیلی بی حاله سلام نیاز به معاینه و مراجعه به دامپزشک است
سلام خسته نباشید گربه ما یک هفتشه و الان صداش گرفته و انگاری بدنش ضعیف شده زیاد تکون نمیخوره فقط یه گوشه وای ... سلام وقت بخیر لطفا جهت ویزیت به دامپزشکی مراجعه بفرمایید احتمال دارد دچار بیماری ویروسی شده باشد و نیاز ...
سلام گربم ۵ ماهشه دیروز با گربه بزرگی دعوا کرده وگربه بزرگ اذیتش کرده بعدازدعوا خیلی ساکت وگوشه گیر شده دیروز ... سلام وقت بخیر یک مدت بهش فرصت بدهید اگر درد یا خون ریزی هیچ جای بدنش نیست و اب و غذا میخورد مشکلی ندارد بعد ...
گربه اسکاتیش من یک روزه که بی حاله لطفا راهنمایی بفرمایید سلام وقت بخیر، در صورت تداوم بی حالی به همراه بی اشتهایی بیش از ۲۴ ساعت به دامپزشک مراجعه کنید