گربم 5 ماهشه چهار روزه که یه طرف دهنش عفونت کرده و چرک داره نمیدونم چرا اینجوری شده اولا غذا میخورد ولی الان 2 روزه که فقط اب میخوره دهنش بوی عفونت و چرک میده بیحال شده و ب راحتی نمیتونه دستشویی کنه

سلام و وقت بخیر

باید حتما توسط دامپزشک معاینه بشه
و تخت بی هوشی عفونت تخلیه بشه
ممکنه تعدادی از از دندان ها هم نیاز به کشیدن داشته باشه
و بعد از انجام کار های دندانی باید یک تا دو هفته هم آنتی بیوتیک مصرف کنه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر ما یه بچه گربه پیدا کردیم چند روز اول خوب غذا می‌خورد اما الان فقط آب میخوره و آب رو می‌ریزه ... سلام وقت بخیر، در صورت ادامه تا ۲۴ ساعت آینده و بی اشتهایی حتما به دامپزشک مراجعه نمایید.
سلام، وقت بخیر، گربه من پرشین، نر، عقیم شده و 17 ماهه است. چند روز پیش تو دانشکده دامپزشکی به علت بالابودن کراتین ... سلام وقت بخیر در مشکلات کلیوی و بالا بودن فاکتور های کلیوی مانند اوره ، کراتینین حتما باید سرم تراپی و دارو ...
سلام بچه گربم الان دو شبه شکمش باد کرده ‌و چیزی نمیخوره و یکسره می‌خوابه باید چیکار کنیم سلام وقت بخیر لطفا جهت دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام وقت بخیر بچه گربه ای که چشمش عفونت کرده چه باید کرد سلام وقت بخیر هر ۶ ساعت ۱ قطره از قطره چشمی سیپلکس استفاده کنین بعد از ۳-۴ روز اگر بهبود پیدا نکرد حتما به ...