گربم عفونت گوش داره دکتر گفتن ۷روز گلیسرین و بعد ۱۰ روز سیپلکس بریزم ولی هنوز خوب نشده و خارش و سیاهی داره باید چیکار کنم راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر باید به دامپزشکی مراجعه کنین و از گوش نمونه برداری بشه و معاینه بیشتری بشه

3.5/5 - (2 امتیاز)
سلام دکتر خسته نباشد من یه گربه خیابونی کوچیک پیدا کردم پشت بوم ساختمون بود دلمون سوخت اوردیمش خونه الان داره ... سلام وقت بخیر خیر این علائم هاری نمیباشد
اقا ما گربه زیاد داریم حالا جز گربه های خونه یه سریشون میرن بیرون الان ۳ روزه متوجه شدم یکی از گربه ها چشماش ... سلام با قرص‌های آرامبخش میتونید بیارینش برای معاینه
سلام خسته نباشید گربم بیرون از ظرف خاکش مدفوع و ادرار انجام میده روز اولی که آوردمش توی خاکش دسشویی میکرد ... سلام وقت بخیر، ممکن است به دلیل عفونت ادراری ، و سوزش ، و درد ناشی از ادرار کردن باشد. لطفا فورا به دامپزشک ...
سلام وقتتون بخیر خدا قوت حقیقتش یه گربه بیرون از خونه داریم که گاهی میادو بهش آب و غذا میدیم!و این روزا مقداری ... سلام وقت بخیر امکان مسمومیت ، مشکلات کبدی و مشکلات کلیوی وجود داره بایدحتما آزمایش خون انجام بشه با توجه ...