چگونه می‌توانیم از فرار حیوان خانگی از خانه یا حیاط جلوگیری کنیم؟

مطمئن شوید که تمام درها و پنجره‌ها به طور ایمن بسته شده‌اند. حتی‌الامکان برای حیوانات خانگی ریزتراشه کار بگذارید.

3.2/5 - (5 امتیاز)
سلام من به سگ ژرمن دارم که توی باغ نگش میدارم چون تابستونم شده خیلی مگسا دور و ورشن و لبه های گوششو میکنن می ... سلام میتونین از تله مگس استفاده کنین
سلام من یه گربه دارم که fip گرفته هفته پیش اوردمش بیمارستان آزمایش داد درگیری کبدی داشت رنگ بینی و لثه و پوستش ... سلام وقت بخیر فعلا کاری خاصی نمیشه انجام داد همان درمان اف آی پی باید ادامه پیدا کنه
سلام یه گربه اومده تو حیاطمون قبلا هم میومد و میرفت. پای راستش از لگن لنگ میزنه و کامل بالا نگهش میداره.بیحاله ... سلام وقت بخیر احتمال شکستگی وجود دارد که باید در عکس رادیولوژی تشخیص داده شود با نیاز به جراحی دارد یا با ...
سلام خسته نباشید من 18سالمه و ابله مرغون گرفتم میخواستم ببینم که ممکنه گربه ام مریضی از من بگیره اگه ازه چطوری ... سلام وقت بخیر، هیچ شواهدی مبنی بر اینکه ابله مرغان از انسان به گربه منتقل شود وجود ندارد.