چه نوع غذا و رژیم غذایی برای بلدرچین توصیه میکنید؟

سلام وقت بخیر

غذای پلت استارتر مرغداری مناسب‌ترین گزینه می‌باشد.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام روز بخیر جوجه عروس هلندی سرلاکی دارم که به سختی راه میره و ادرارش هم چسبنه و سیاه و ابکیه مشکلش چیه؟ سلام وقت بخیر، احتمال زیاد سرلاک استفاده شده برای پرنده نامناسب هست که دچار درگیری گوارشی شده، لذا سرلاک ...
من یک جوجه دارم مریضه داداشم نازش کرد و بعد به مرغ عشقم دست زد ایا مریضیش انتقال پیدا نمیکنه نگانشم لطفا جواب ... سلام وقت بخیر، اگر بیماری جوجه مریض عفونی و با منشا ویروسی یا باکتریایی باشد، تا حدودی خطر سرایت وجود دار ...
سلام وقت بخیر‌.من جوجه خروس ۳ ماهه ای دارم که وقتایی ک بعد از نشستن و استراحت کردن میخواهد بلند شود,دچار مشکل ... سلام وقت بخیر، احتمالا پرنده شما دچار عدم توازن ویتامین و مینرال می‌باشد، ترجیحا ۳ روز در هفته مکمل‌ها ارائه ...
سلام، من عروس هلندیم حدود یه ماه و نیم قبل ی عفونت جزئی داشت ک دکتر برای دو تا انتی بیوتیک باکتری واستاتیک ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده در حال حاضر درگیر بیماری تنفسی می‌باشد، بهتر است معاینه شود و از قفسه سینه، ...