چه نوع سگ برای زندگی کردن توخونه راحته و یه سگی که با بچه میونه ی خوبی داشته باشه

سلام وقت بخیر

اگر در حوزه درمان سوالی داشته باشید در خدمت شما هستیم.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام. من یه سگ 9 ساله دارم بعضی لثه هاش تحلیل رفته دهنشم بوی گوشت گندیده میده البته چندروزی هست از ژل آنزیمی ... سلام وقت بخیر شربت کوآموکسی کلاو ۳۱۲ ، هر ۱۲ ساعت ۳ سی سی تا ۷ روز ولی حتما به یک دامپزشک مراجعه نمایید
سلام وقت بخیر سگ من جدیدا موهاش میریزه و خیلی از قسمت های بدنش کچلی گرفته دلیلش چیه؟ سلام وقت بخیر باید نمونه گیری تخصص و آزمایش خون انجام بشه ممکنه باکتری ، قارچ یا انگل باشه و یا مشکلات غدد ...
سلام سگ نژاد افغان دارم این حیون زنجیر دورگردنش گیر کرده و وحشی شده نمیتونم نزدیکش برم که زنجیروببرم واینکه ... سلام وقت بخیر، باید زنده گیر حیوان شما رو با دارو مقید کنه راه دیگه ای نیست
سگم از ساعت 7 شب دیروز اسهال داره و امروز هم یه بار بالا آورده از دیشب تا حالا 5 بار اسهال داشته،عقیم شده چیکار ... سلام فورا به دامپزشک مراجعه کنید