پرنده من ۳ ماه پیش شپش زده. توی این سه ماه من مدام. اسپری شپش. قطره شپش. شستن با آب تنباکو. روغن زدن. همه رو انجام دادم. الان دیگه بی‌حال بی حال شده که همش حالت بی حال مریض و خواب هست. چکارش کنم حالش خوب بشه. غذا هم نمیخوره دیگه فقط آب

سلام وقت بخیر، واقعیت این هست که شما خود درمانی انجام داد‌ه‌اید. هر عارضه یا بیماری ابعاد مختلفی دارد که دامپزشک بر اساس آنها دارو تجویز می‌کند. در حال حاضر پرنده شما علاوه بر انگل خارجی، احتمالا مسمومیت، عفونت و کمخونی هم دارد.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام ببخشید چشم پرنده ما عفونت کرده یه بار بردیم دکتر قطره داده ولی خوبی نشده الان چه قطره ای باید بزنیم سلام وقت بخیر قطره سیپلکس و پماد تتراسایکلین چشمی هر ۱۲ ساعت اجرا کنید.
سلام وقت بخیر جوجه مرغ من چند روزیه بال هایش آویزونه ،همش میفته ،مدفوعش لکه ها قرمز داره ،بیرون هم میبرمش ... سلام وقت بخیر اگر لکه‌های قرمز در مدفوع به رنگ خون و مشابه آن باشد، نشانه‌ای از یک عفونت گوارشی یا آسیب ...
سلام وقتتون بخیر چهار ماه هست یک عروس هلندی نر دارم الان ۶ ماهشه. هرچی شاه بال سمت چپش میخواد در بیاد و یکم ... سلام وقت بخیر اگر چیدمان و آرایش پرها در بال سمت دیگر عادی و طبیعی هست، قطعا یک مشکلی در بال مورد نظر وجود ...
عروس هلندی نژاد. لتینو. دو روز هست که. اسهال شده چیکار کنم چی بدم بخوره و یک عروس هلندی دیگم نژاد سیامون ارزن ... سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی استفاده کنید.