پرنده ای که توی چسب موش گیر کرده و پراش بهم چسبیدن و پرای پشتش هم کنده شدن و نمیتونه پرواز کنه چحوری بتونیم چسب رو از بال هاش پاک‌کنیم؟

سلام وقت بخیر

از پنبه آغشته به الکل بدون بود استفاده کنید و قطعا پرها را با دستمال کامل خشک کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر خسته نباشید من دو تا عروس هلندی ماده و نر دارم اینا هیچ کدوم غذا نمیخورن و مدفوع خودشون رو م ... سلام وقت بخیر، مدفوع خواری دلایایل مختلفی دارد که یکی از آنها نشانه کمبود ویتامین می‌باشد، بنابراین یک مولتی ...
سلام عروس هلندی 4ماهه ی من مدفوعش به مقعدش میچسبه و خیلی هم بی حاله و کم غذا میخوره چیکار کنم؟؟ سلام وقت بخیر، چسبیدن مدفوع به ناحیه مخرج، نشانه درگیری و بیماری گوارشی می‌باشد، لذا نمونه گیری از مدفوع ...
سلام من یه یک جفت مرغ عشق رنگین کمانی سفارش داده بودم از همون اول فضله اش به مخرج اش می‌چسبیدند و سینه کاردی ... سلام وقت بخیر با توضیحات شما قطعا درگیری گوارشی و عفونت روده مطرح می‌باشد. از داروخانه دامپزشکی داروی انروفلوکساسین ...
سلام من تازه دوتا عروس هلندی آوردم تو خونه بعد ماده پر کنی می‌کنه چیکار کنم سلام وقت بخیر احتمالات مختلفی برای پرکنی وجود دارد بطور مثال استرس جابجایی، ورود عضو غریب به مجموعه و ... لذا ...