پای کبوتر شکستگی ونرم شده میشه راهنمای کنید چجوری خوبش کنم

سلام وقت بخیر

شربت کلسیم و قطره مولتی ویتامین استفاده کنید و قطعا به دامپزشک مراجعه کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام من یک مرغ مینای ۳ ساله دارم الان ۳ روزه که خیلی بی حاله همش کف قفس و اینور اونور میشینه و دهنش مداوم بازه ... سلام وقت بخیر احتمالا یک مشکل یا بیماری تنفسی مطرح می‌باشد. توصیه به مراجعه حضوری و معاینه بالینی می‌ش ...
سلام وقتتون بخیر من عروس هلندی دارم مدفوعش اسهالی شده خیلی بیحاله وکم تحرک شده لطفاً راهنمایی بفرمایید سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین یا فلورفنیکل تهیه کنید و طبق راهنمایی اجرا نمایید.
سلام مرغ مینام کش مو خورده نسبتا کوچیک هس کش مو باید چیکارش کنم بهش روغن زیتون هم دادم ولی دفع نکرده سلام وقت بخیر، قطعا توصیه به معاینه توسط دامپزشک پرندگان و اخذ عکس رادیولوژی می‌گردد ولی با توجه به اینکه ...
سلام خسته نباشید من یه پرستوی تازه از تخم در اومده پیدا کردم تا اینکه جون پیدا و بره من چه مراقبت های باید انجام ... سلام وقت بخیر، درباره پرستوها، با توجه به اینکه پرنده های مهاجر هستند و همچنین از نظر تغذیه گونه ای هستند ...