وقت بخیر سوال بنده این بود که امروزم گربم رو عقیم کردم نر هم هست و الان نزدیک به ۶ ساعت گذشته که گربم تکون خاصی نخورده و چند بار پاش رو تکون کوچیک داده

سلام وقت بخیر، مدت زمان برگشت از بیهوشی به چندین مورد مربوط میشه از جمله نوع داروی بیهوشی، میزان داروی بیهوشی، فیزیولوژی بدن حیوان، سلامت کبد و کلیه و … بهتره با دکتر جراحش یا متخصص بیهوشی مشورت کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام. من یه دونه بچه گربه دارم که از چشم سمت راستش آب میاد و قرمز شده چی باید بهش بدم تا خوب بشه؟ سلام و وقت بخیر، عفونت چشم در بچه گربه ها علل مختلفی داره ، بخصوص اگر ویروسی باشه ممکنه تا مراحل خطرناک و نابینایی ...
ببخشید بچه گربه سه رزو بدنیااومد مامانش شیر میده ولی امروز شیر نمیخوره شکم بزرگ شده نمیدونم چیکار کنم نمیتونم ... سلام وقت بخیر، این قبیل مشکلات در این سن می‌توانند خطرناک باشند و جان حیوان را تهدید کنند. حتما به مرکز دامپزشکی ...
سلام وقتتون بخیر من گربم سنگ مثانه داشت و عملش کردم الان دوباره به حالا قبلیش برگشته که ادرار خونی داره و توی ... سلام وقت بخیر مورد اول اینکه حتما باید سنگ های قبلی آزمایش بشن که نوعش مشخص بشه مورد دوم الان هم باید سونوگرافی ...
سلام وقت بخیر خسته نباشید من شهرستانم یه گربه دارم فک پایینش تا بالای گردن ورم کرده فکر کردم زنبور یا چیز دیگه‌ای ... سلام وقت بحیر، متاسفانه تا زمانیکه از نزدیک ویزیت نشود، و عکس رادیولوژی گرفته نشود، نمیتوان راهنمایی صحیح ...