من یک عروس هلندی ایزابلا خریدم جوجه 3.4ماه از دیروز ساعت 3ظهر آوردم داخل قفس ولش کردم تا الان یک یک روز گذشت اصلا از جاش تکون نخورده غذا و آب هم نخورده فقط یک جا واستاده

سلام وقت بخیر، چنین رفتارهایی متعاقب استرس جابجایی می‌باشد. در صورتی که پرنده همچنان از مصرف آب و غذا امتناع کند، شرایط بحرانی و خطرناک می‌گردد!
عموما توصیه می‌شود از نمونه غذای پرنده فروشی، مقداری به همراه بیاورید تا پرنده مصرف نماید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام مرغ مینام کش مو خورده نسبتا کوچیک هس کش مو باید چیکارش کنم بهش روغن زیتون هم دادم ولی دفع نکرده سلام وقت بخیر، قطعا توصیه به معاینه توسط دامپزشک پرندگان و اخذ عکس رادیولوژی می‌گردد ولی با توجه به اینکه ...
سلام،دیروز یه عروس هلندی تو خیابون پیدا کردیم آوردم خونه چند ساعت بعد شستمش بعدش حالش بد شد لرز داشت جاشو ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات ارائه شده، حال پرنده بحرانی بوده و باید با دقت توسط دامپزشک معاینه شود
سلام وقت بخیر عروس هلندی من به گفته فروشنده 6 ماهه نر هستش الان بعد از دو هفته و چن روز که آوردمش خونه از روی ... سلام وقت بخیر پرنده شما تا حدودی دستی و رام شده ولی نیاز به پشتکار و پیگیری دارد، برای تغذیه علاوه بر ارزن ...
سلام وقتتون بخیر . بنده یک مرغ عشق دارم که ماده است . قبلا دچار خونریزی در برخی از مکان های بدنی می شد که بعدش ... سلام وقت بخیر با توجه به شرایط گزارش شده اوضاع پرنده حساس و بحرانی می‌باشد. برای جبران کمخونی قطره آهن و ...