من یک جوجه دارم مریضه داداشم نازش کرد و بعد به مرغ عشقم دست زد ایا مریضیش انتقال پیدا نمیکنه نگانشم لطفا جواب بدید

سلام وقت بخیر، اگر بیماری جوجه مریض عفونی و با منشا ویروسی یا باکتریایی باشد، تا حدودی خطر سرایت وجود دارد

3.7/5 - (4 امتیاز)
سلام من یه جفت عروس هلندی دارم بیستون سه روزه تخم گذاشتن ولی جوجه نشدن چیکار کنم سلام وقت بخیر با یک چراغ قوه تخم ها را معاینه کنید که جنین دارند یا خیر.
سلام من یه طوطی ملنگو نر دوساله دارم امروز براش یه جفت گرفتم فک کنم ۲ سال یا ۲ و نیم سالشه و قبلا درحد ۱۰ روز ... سلام وقت بخیر برای یک مدت پرنده‌ها در قفس‌های مجزا باشند بعد بطور تدریجی قفس‌ها نزدیک شده و بعد از ۱۰ روز ...
آیا برنج برای پرندهگان خوب است سلام وقت بخیر برنج میزان کربوهیدرات و نشاسته بالایی دارد لذا در درازمدت موحب افزایش وزن، کبد چرب و چاقی ...
سلام وقتتون بخیر من یه جوجه اردک دارم دیروز قفسش از ۱.۵ متری افتاد ،دیروز مشکلی نداشت اما امروز یکم لنگ میزنه ... سلام وقت بخیر، احتمالا در اثر افتادن قفس، پا دچار ضرب دیدگی شده و بهتره توسط دامپزشک معاینه و بهدجهت شکستگی ...