من یک بچه گربه ساده را تازه به سرپرستی گرفتم امروز دیدم که گربم اسهال زرد رنگ دارد مشکلش چیست

سلام وقت بخیر

اگر تا ۲۴ ساعت ادامه پیدا کنه و بی حالی به همراهش باشه باید به دامپزشکی مراجعه نمایید
با عوض کردن ناگهانی غذا هم گاهی اوقات این اتفاق می افتد که در موارد خفیف نیاز به کار خاصی نیست ولی ممکنه در مواردی داروی خوراکی یا تزریقی تجویز بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر من به یه گربه خیابونی رسیدگی‌میکنم چند روزیه خیلی میخوابه تا شب میخوابه شب بیدار میشه میره ... سلام وقت بخیر باید سونوگرافی شکم و آزمایش خون انجام شود
سلام چند روز پیش یه گربه باردار اومد تو حیاطمون سنگینه و به سختی راه میره اشتهاش خوبه و به نظافتشم میرسه ولی ... سلام وقت بخیر احتمال دارد نزدیک زایمان باشد در صورت ادامه داشتن این شرایط به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام و روز بخیر. من امروز با یک گربه خیابانی که حدود دوماهه در محله ما متولد شده بازی میکردم احساس تیزی ناخنش ... سلام وقت بخیر، اگر زخمی ایجاد نشده نیاز به نگرانی نیست. اما اگر به طور کل با حیوانات خیابان و غیر واکسینه در ...
سلام وقتتون بخیر،ما یه بچه گربه پیدا کردیم دقیقا نمیدونم چند وقتشه خیلی کوچیکه هنوز شیر میخوره و من چند روزه ... سلام وقت بخیر احتمالا دچار پرولاپس رکتوم شده باشه لطفا در اسرع وقت به دامپزشک جراح مراجعه فرمایید