من یه کوتوله برزیلی دارم چند روزی هست قسمت بالای دمش رو میخارونه.به حدی که خودش رو زخم میکنه.الان انگار بالای دمش یه چیزی مثل جوش زده . تو رو خدا کمک کنین خیلی نگرانشم . بی جال هم هست

سلام وقت بخیر

استحمام پرنده بیشتر شده و داروی ضد انگل پوستی لحاظ شود. برجستگی مشاهده شده غده یوروپیجیال بوده و بخشی از ساختار بدن پرنده می‌باشد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام آقای دکتر صبح بخیر من چهار تا جوجه خریدم که دیروز جوجه ها رو کردم در حیاط برای گردش اینا بعد شب که اوردم ... سلام وقت بخیر، احتمالا جوجه درگیر یک بیماری عفونی هستند و قطعا بهتر است معاینه شوند‌. اگر جوجه مرغ و خروس ...
پای کبوتر شکستگی ونرم شده میشه راهنمای کنید چجوری خوبش کنم سلام وقت بخیر شربت کلسیم و قطره مولتی ویتامین استفاده کنید و قطعا به دامپزشک مراجعه کنید.
با سلام مینام یک هفته کنارش یک پرنده دیگه بوده و افسرده شده با پدرم که خیلی وابسته بودن قهره مینا بی حاله دستشوییش ... سلام وقت بخیر پرندتون بشدت درگیر یک مشکل گوارشی می‌باشد حتما به دامپزشکی مراجعه کنید.
سلام وقت بخیر عروس هلندی ما هر چند روز یه عدد تخم گذاری کرد ما براش لونه تهیه کردیم الان درست روی تخمها نمیخوابه ... سلام وقت بخیر پرنده بنا به غریزه متوجه می‌شود چگونه تخم‌ها را مدیریت کند و احتمالا برخی از تخم‌ها ایراد ...