من یه سگ دارم که جفت داره پا کوتاه پیکینیز اشپیتزه چند روز پیش یه توله ژرمن آوردم سگم خیلی حس میکنم که داره احساس حسودی می کنه چیکار کنم الان

سلام وقت بخیر

کار خاصی نمیشه انجام داد
میزان توجه و تشویق به سگ اول رو بیشتر کنین

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام قرص کتوکنازول برای سگ ژرمن چه مقدار توصیه می‌شود.سپاسگزارم سلام وقت بخیر ۵ میلی گرم پِر کیلوگرم هر ۲۴ ساعت
سلام وقت بخیر من ۱۰ روز پیش یه هاسکی پیدا کردم که تو زیرزمین نگهداری میشده با شرایط خیلی بد گرفتمش شستشو و ... سلام وقت بخیر حتما باید ازمایش گرفته بشه و معاینه بشه
زالویی که به زبان سگ چسبیده و دهان سگ خونریزی میکند را چگونه بیرون اوریم? سلام وقت بخیر باید پس از تجویز دارو ارامبخشی از دهان خارج شود. آزمایش خون گرفته شود و در صورت نیاز داروی مناسب ...
سلام وقت بخیر من یه سگ پیدا کردم توی باغای پشت خوتمون نمیتونست تکون بخوره و بهش اب و غذا دادم و به شکم و کمرش ... سلام وقت بخیر باید به دامپزشکی بیارینش و دامپزشک معاینه بکنه و سونوگرافی و آزمایش خون انجام که بشه دقیق ...