من یه جوجه شاهین پیدا کردم تقریبا یک ماهشه پای سمت چپش میلنگه نمیتونه درست راه بره دو روز اول خوب غذا میخورد الان خیلی کم غذا میخوره

سلام وقت بخیر

احتمالا پا دچار ضرب دیدگی یا شکستگی می‌باشد، لذا بهتر است پرنده معاینه و عکس رادیولوژی از پا گرفته شود، در صورت عدم درمان به موقع جان پرنده در خطر خواهد بود.

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام عروس هلندی من هم بیحاله هم اشتها نداره هم مدفوعش شله لطفا راهنمایی بفرمایید سلام وقت بخیر احتمالا دچار عفونت گوارشی هست، از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی ...
سلام وقتتون بخیر من یک عروس هلندی 5ماهه دارم حدود یک ماه هست که به شدت پرهاش می ریزه میشه لطفاً راهنمایی ک ... سلام وقت بخیر لطفا از رفتار، عارضه یا موضوع مورد نظر یک یا چند عکس و فیلم در زوایای مختلف و با کیفیت مناسب ...
با سلام خسته نباشید ببخشید عروس هلندی من ۱۴ روزشه و رنگ انگشت پاش تغییر کرده و باهاش به سمت جلو خم شده و باهاش ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات، احتمال آسیب یا مشکل در اندام‌های پا مطرح می‌باشد. جهت معاینه دقیق تر به ...
سلام من دوشب و چند ساعته عروس هلندی گرفتم که تحرک نداره فروشنده گفت ۱۰ ماهشه و نژاد گلباقالی هست ولی من شک ... سلام وقت بخیر، لطفا از پرنده و مشکلی که مد نظرتان هست یک فیلم یا چند عکس با کیفیت ارسال نمایید