من یه بچه گربه پیدا کردم هنوز یه ماهش نشده و همش میو میو میکنه و سرصدا توی خاکم دستشویی نمیکنه مشکلش چیه؟

سلام وقت بخیر

گاهی بچه گربه ها به دلیل تغذیه نامناسب دچار نفخ و دلدرد میشوند که با داروی مناسب و تغذیه مناسب بهبود پیدا میکنند
باید از نزدیک ویزیت شود
شرایط تغذیه گربه بررسی شود
تا علت درد و دستشویی نکردن تشخیص داده شود و داروی لازمه تجویز شود

یک امتیاز ثبت کنید
وقت بخیر.متاسفانه یه بچه‌گربه ای زیر ماشینم رفته بود،منم متوجه نشدم و از رو پاش رد شدم و پاش شکسته،خیلی ناراحتم ... سلام وقت بخیر عکس رادیولوژی انجام بشه و سپس جراحی
سلام خسته نباشید من سه تا بچه گربه دارم یه چهار روزه چشماشون عفونت کرده و ترشح میکنه و چشاشونو بسته نگه میدارن ... سلام وقت بخیر میتونین فعلا از قطره چشمی کلوبیوتیک هر ۶ ساعت ۱ قطره و ویروسید هر ۸ ساعت ۱ قطره استفاده کنین اگر ...
سلام شبتون بخیر خسته نباشید ما هفته پیش از یه ماسافرت برگشتیم و توی حیاط سه تا گربه پیدا کردیم فکر میکنم دوتا ... سلام وقت بخیر از حدود ۳ هفتگی دستشویی رو یاد میگیرن حتما براشون چند ظرف خاک تهیه بشه و با ماساژ مقعد و ناحیه ...
سلام خسته نباشید یه بچه گربه پیدا کردم اسهال خونی شده چیکار باید بکنم ؟ مشکلش چیه؟ سلام وقت بخیر، بابد در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنید.