من عروس هلندی دو ماهه دارم دستی کردمش ولی کمی از من می‌ترسه و برخی مواقع نوک می زنم و نمی گذاره نوازشش کنم و می ترسه ولی میاد رو دست راحت

سلام وقت بخیر، موارد مطرح شده عادی و روتین می‌باشد، در گذر زمان به واسطه محبت شما به پرنده و اعتمادسازی، شرایط مساعدتر خواهد شد.

5/5 - (1 امتیاز)
چه نوع غذا و رژیم غذایی برای بلدرچین توصیه میکنید؟ سلام وقت بخیر غذای پلت استارتر مرغداری مناسب‌ترین گزینه می‌باشد.
سلام.وقتتون بخیر.پرنده م از دیروزبیحاله،هرچی میخوره چنددقیقه بعد ازچینه دانش خالی میکنه،استفراغ نمیکنه،غذایی ... سلام وقت بخیر احتمالا یک عامل عفونی در دستگاه گوارش باعث باعث چنین شرایطی شده هرچند عوامل دیگری هم می‌تواند ...
سلام من دوسال هست که یک جفت مرغ عشق دارم که تخم می‌زارم ولی پوچ هست الان ۳تا تخم کردن یک تخم و با جوجه توش انداختن ... سلام وقت بخیر، احتمال زیاد هر دو پرنده از نظر قدرت باروری ضعیف هستند بهتره قبل از جفت شدن تقویت بشوند.
پای کبوتر شکستگی ونرم شده میشه راهنمای کنید چجوری خوبش کنم سلام وقت بخیر شربت کلسیم و قطره مولتی ویتامین استفاده کنید و قطعا به دامپزشک مراجعه کنید.