من عروس هلندیم 1سالشه . پراشو چیدم نمیدونستم شاه پرشو نباید زد اما من زدم اندازه یک سانت از پایین خشبختانه هیچ خونی هم نیومد فقط نگرانم که ایا دوبارع ترمیم میشه در میاد شاه پرش و پرهاش یا نه ؟

سلام وقت بخیر

برای رویش مجدد، ۳ تا شاهپر اول توسط دامپزشک کشیده بشود تا مجددا رویش کند.

یک امتیاز ثبت کنید
بلدرچین کوهی دارم ماده به هفته میشه مریض است غذا نمی خوره همیشه چرت میزنه داخل فضله پرنده لکه سفید و خلت است ... سلام وقت بخیر پرنده مشکل گوارشی دارد، از داروخانه دامپزشکی پودر نئومایسین اُکسی‌تتراسایکلین تهیه و طبق ...
پای کبوتر شکستگی ونرم شده میشه راهنمای کنید چجوری خوبش کنم سلام وقت بخیر شربت کلسیم و قطره مولتی ویتامین استفاده کنید و قطعا به دامپزشک مراجعه کنید.
سلام وقت بخیر ضمن تشکرازشما مدتیه کبوتری دارم که حدود دوماه پیش یه برجستگی روی مفصل بالش هست به دستور دکتر ... سلام وقت بخیر لطفا از عارضه یا موضوع مورد نظر یک یا چند عکس و فیلم در زوایای مختلف و با کیفیت مناسب ارسال ...
سلام خسته نباشید یه بچه قمری پیدا کردم خیلی کوچیکه ولی نه اندازه جوجه رو پاهاش نمیتونه وایسه و از این طرف به ... سلام وقت بخیر، احتمالا بخاطر ضعف تغذیه والدین، و بیماری تاندون آشیل و استخوان پا دچار آسیب شده و در حال حاضر ...