ما چند روزه از یک بچه گنجشک که در حال مرگ بوده مراقبت میکنیم و بهش ارد نخودچی میدیم ولی امروز کنار گردنش دایره ی زرد ایجاد شده دلیلش چیه؟

سلام وقت بخیر

دایره ایجاد شده به دلیل تجمع و تراکم آرد نخودچی است، لذا این گزنه نه تنها برای تغذیه مناسب نیست که حتی یبوست و انباشتگی چینه‌دان ایجاد می‌کند.
از مقدار مختصر آب ولرم ۳۸ درجه جهت رقیق و نرم شدن توده در چینه دان استفاد کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه طوطی برزیلی چهار ماهه دارم که امشب شروع کرد به استفراغ کردن و دانه هایی که خورده بود رو همون شکلی ...
طوطی برزیلی دارم من بعد تقریبا ی هفتع بیشتر قفسشو داشتم میشستم دیدم تمام کرم زده کف قفس علتش چیه؟ من عروس هلندیم ...
من عروس هلندی خیلی خیلی بیحال شد جوری که تقریبا رو پاش نمی ایسته و هیچی نمی خوره سلام وقت بخیر پرنده شما به شدت بیمار است، حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید‌.
سلام عروس هلندیم ۴ روز که سوخته بردمش دامپزشکی بهش پماد آلفا داده ولی الان حالش بدترشده اصلا تکون نمیخوره ... سلام وقت بخیر احتمالا به خاطر شدت جراحات ناشی از سوختگی پرنده دچار شوک شده. قطعا مایع درمانی و آنتی بیوتیک ...