قبل از بیهوش کردن حیوان برای هر اقدام پزشکی چه آزمایش‌هایی از آنها گرفته می‌شود؟

آزمایشاتی که ممکن است قبل از بیهوشی برای حیوان خانگی شما لازم باشد، معمولاً به وضعیت سلامتی عمومی حیوان و نیازهای خاص آن بستگی دارد. به‌طورکلی برای بیهوش کردن حیوانات، دامپزشک از شما می‌خواهد آزمایش‌ خون، ادرار و آزممایشات قلبی را انجام دهید.

3.8/5 - (6 امتیاز)
سلام من دو ماه هست که به یک گربه بیرون غذا میدم و هر روز میبینمش و راحت می‌زاره بهش دست بزنیم. چند روز پیش رو ... سلام وقت بخیر، باید معاینه شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود
سگم هر دوهفته یبار یا بعصی موقع هفته ای دوبار تشنج میکنه ‘ تشنجاش اوایل زیاد نبودن مثلا ماهی یکبار و اونقد ... سلام وقت بخیر، تشنج در سگ علت های مغزی و غیر مغری داره. حتما ابتدا به جایی که دامپزشکی سگ و گربه دارن مراجعه ...
سلام خسته نباشید من یک گربه رها شده تو خیابون پیدا کردم داخل دهنش افت سفید زده و غذا نمیخوره ایا دارو داره ... سلام وقت بخیر، باید از نزدیک ویزیت شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود.
سلام من سگم تازه ۲۰ روزه که عمل کرده و بخیه های او کشیده شده ولی فکر کنم جای یکی از بخیه ها باز شده جدیدا میخواستم ...