عروس هلندی دارم از بچگی پای سمت چپش کجه راهکاری دارید که پاش خوب شه یا بهتر بشه؟

سلام وقت بخیر

برای ارائه راهکار، در اولویت باید پرنده معاینه شود و عکس رادیولوژی انجام شود، سپس با توجه به یافته‌ها، پزشکان بخش فیزیوتراپی و پرندگان با همکاری هم راهکار و یا بریس مناسب را طراحی و اجرا می‌نمایند.

یک امتیاز ثبت کنید
پای کبوتر شکستگی ونرم شده میشه راهنمای کنید چجوری خوبش کنم سلام وقت بخیر شربت کلسیم و قطره مولتی ویتامین استفاده کنید و قطعا به دامپزشک مراجعه کنید.
سلام ببخشید پرنده من تازه تخم کرده نگارنم تخمشو بخوره راهنمایی میکنید سلام وقت بخیر جیره غذایی پرنده را با ارائه غذای پلت تجاری، تخم مرغ و انواع حبوبات آب‌پز، جوانه جات، میوه ...
ما چند روزه از یک بچه گنجشک که در حال مرگ بوده مراقبت میکنیم و بهش ارد نخودچی میدیم ولی امروز کنار گردنش دایره ... سلام وقت بخیر دایره ایجاد شده به دلیل تجمع و تراکم آرد نخودچی است، لذا این گزنه نه تنها برای تغذیه مناسب ...
سلام یه عروس هلندی دارم تقریبا ۳یا ۴ ماهشه بعد دیروز لز تو قفس درش آوردم پرواز گرد بعد اومد پهلو من نشست وقتی ... سلام وقت بخیر لطفا یک فیلم کوتاه و با کیفیت از رفتار یا عارضه مد نظر ارسال کنید.