عروس هلندیم را یک بار بیرون آوردم و رفت بالا و پایین نیومد رفتم گرفتمش با زور بردمش داخل قفس تازه گازمم گرفت و الان همش داره غر غر میکنه میگه بیارم بیرون میخوام وقتی دستی شد بیرونش بیارم میشه بگین چجوری این مطلب یادش بره؟

سلام وقت بخیر

تمایل به آزاد بودن پرندگان کاملا ذاتی و غریزی است.
برای دستی کردن پرندگان اولین قدم اعتمادسازی می‌باشد. در سایت و اینستاگرام بیمارستان دامپزشکی مرکزی در این خصوص تولید محتوا انجام شده است.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من عروس هلندی دارم که چهار ماهشه کلماتی مثل بیا و بدو بیا بهش یاد دادم میگه ولی با صدای خش خش دار میگه ... سلام وقت بخیر، کاملا عادی و مورد تایید هست، همچنان در اولویت کلمات تک سیلابی را باهاش کار کنید و با گفتار درمانی، ...
سلام عرض ادب پرنده طوطی عروس من چند روزی کسل هستش و اسهال خونی داره سلام وقت بخیر قطعا یک مشکل گوارشی جدی برای پرنده حادث شده و بهتر است توسط دامپزشک پرندگان معاینه شود.
ملنگوی ما یکم از پودر قرص نوافن خورده ممکنه خطرناک باشه؟ چی بهش بدم که حالش بد نشه؟ اگر چه اتفاقی افتاد ببرمش ... سلام وقت بخیر بهش ماست پروبیوتیک یا قرص ذغال فعال بدهید، اگر ضعف، گیجی، بی تعادلی و تهوع داشت به دامپزشکی ...
سلام خسته نباشید من مرغ مینا رو سه هفته هست که گرفتم بعد الان عادتی شده بهش غذای مخصوصش رو میدم نمیخوره ولی ...