عرض سلام و خسته نباشید من یک قلاده سگ پاکوتاه نژاد اشپیتز دارم که متاسفانه نسبت به من ترس داره البته که این سگ رو من از توله‌گی دارم ومراقبت میکنم و اینکه هیچوقت سگم رو تنبیه نکردم حتی سرش داد هم نزدم ولی نمیدونم چرا اینقدر بااحتیاط و ترس از کنار من رد میشه،! اگر در این مورد به من کمک کنید بسیار سپاسگذار میشم،

سلام وقت بخیر

سعی کنید باهاش بازی های مختلف انجام بدید
زمانی هم کار خوب و مورد نظر شما رو انجام میده تشویقی بهش بدید
باهاش وقت بیشتری بگذرونید

4/5 - (1 امتیاز)
سلام سگم دو روز پیش دوتا طوله زاییده یکیش مرده ب دنیا اومد اون یکی هم دو روز بعد مرد ..حالا ۴۸ساعته سگم اب هم ... سلام وقت بخیر، نیاز به آزمایش و سونوگرافی هست
سلام. من یه سگ 9 ساله دارم بعضی لثه هاش تحلیل رفته دهنشم بوی گوشت گندیده میده البته چندروزی هست از ژل آنزیمی ... سلام وقت بخیر شربت کوآموکسی کلاو ۳۱۲ ، هر ۱۲ ساعت ۳ سی سی تا ۷ روز ولی حتما به یک دامپزشک مراجعه نمایید
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟ در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، ...